Tilbydes
Desinfektion af listeria og salmonella i produktionsmiljøer
Udløber
21. november 2025
Bekæmp bakterier som f.eks. listeria og salmonella naturligt og effektivt med UV-lys
Som fødevareproducent er hygiejne den største bekymring. Det ved vi. Vi ved det, fordi vi ofte bliver kontaktet af virksomheder, der gerne vil optimere på dette område. Og vi forstår det. Det er nemlig et område, vi hurtigt og effektivt kan forbedre – på en måde, hvor vi ikke belaster miljøet og derfor kan overholde selv de grønneste virksomheders strenge krav.
UV-belysning som overfladedesinfektion af installationer i fødevaresektoren kan:
- højne niveauet af hygiejne og sikre længere shelf-life
- sikre at bakterier ikke spredes mellem emner
- nedsætte omkostninger til rengøring
Få den optimale levetid for det færdige fødevareprodukt
Brug UVC lys til:
- Emballage som kapsler, bægre, bakker, folier osv. umiddelbart før fødevaren kommer i emballagen
- Transportbånd, slicere og andre fødevarekontaktmaterialer, for sikring mod overførsel af bakterier mellem varer
- Sterilluft til f.eks. pakke- og tappemaskiner
- UVC og luft sluser til forbrugsvarer, værktøj, reservedele og personale
- Procesvand, så vandet/væsken er helt rent ved tappestedet
Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at bruge UVC i din produktion.
Tlf. 22 680 680 eller pernille@natdis.dk