23948sdkhjf

Ud i det blå

Tilbydes
Udløber
16. august 2020

Hvor blå komponenter forbedre sikkerheden i forarbejdning af fødevarer

Fødevarer er naturligvis forskellige. De kommer i en rig variation af både smag og farve: røde tomater, grøn salat, gule citroner, appelsin gulerødder, lilla blommer, pink kød - næsten alle farver er repræsenteret. Lyse blå er meget sjældent, dog. Levnedsmiddelindustrien omfavner denne funktion, og bruger det til en sikker fremstilling af levnedsmidler. Blå anlægskomponenter skiller sig ud i modsætning til stort set alle fødevarer. Det gør det lettere for producenterne at foretage visuel kontrol for urenheder

Høj produktionsmængder går hånd i hånd med høj kvalitet i fødevareindustrien. Operatørerne vil gerne øge levetiden af ​​deres produktionsfaciliteter og forbedre sikkerheden for forbrugerne. Designere står over for den udfordring at udvikle systemer, der er både pålidelig og sikker selv under høje belastninger.

Sikre og effektive materialer er afgørende for at gøre alt dette. EU Regel 10/2011 / EU og USA Food and Drug Administration (FDA) fastsætte, hvorvidt et materiale er egnet til direkte kontakt med fødevarer, og kan derfor anvendes i systemdesign. Materialer må ikke ændre sammensætningen, smag, duft og udseende af fødevaren eller forurene fødevarerne med fremmedlegemer. Ud over disse lovmæssige krav, der er flere og flere producenter at forbedre sikkerheden i deres systemer ved at vælge bestemte farver for deres maskinkomponenter 

Visuel overvågning

Øget brug bliver gjort af blå komponenter, som skiller sig ud i modsætning til stort set alle fødevarer. Det gør det lettere for producenterne at foretage visuel kontrol for urenheder under visuelle inspektioner, producenter se direkte på produktionslinjen for at se, om der er urenheder i deres mad. Jo lettere det er at finde eventuelle urenheder, jo sikrere produktionen. Skulle et fragment af en maskine komponent komme ind i produktionslinje i et ekstremt tilfælde, så den blå farve vil skille sig ud mod stort set alle fødevarer. Designere og producenter stige dermed sikkerheden ved bevidst at vælge denne farve.

Roechling tilbyder fødevareindustrien et bredt udvalg af plast til direkte kontakt med fødevarer , der opfylder strenge lovkrav. Mange af disse materialer er også tilgængelige i blåt.

Et udvalg af gennemprøvede produkter til fødevareindustrien er nu tilgængelig for dig i blåt direkte fra lager.
Udbyder
Röchling Meta-Plast A/S
Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Danmark

John Svendsen
Telefon: +45 61438839


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14