23948sdkhjf

Reparation af kassediske

Tilbydes
Udløber
4. maj 2020

​​Vagttelefonen 59 62 00 31 svarer 24/7

BUTIKSservice A/S hjælper dig, når du har problemer med dine kassediske eller andet udstyr i butikken.

Vi rykker ud alle ugens dage (inkl. weekend),

Vi kører i hele landet og døgnet rundt med vore servicebiler. Servicebiler spækket med reservedele, så vi praktisk talt altid kan få din kassedisk repareret efter ét besøg. Også i weekenden..

​Indbydende og velfungerende kassediske
​I modsætning til servicediske, informationsskranker og diske, hvor man for eksempel kan pakke ind, er kassediske udstyret med et bånd. Kassebåndet kører mange timer hver dag og afhængigt af, at motor, relæer, kondensator mv fungerer. Alt sammen sliddele, som på et eller andet tidspunkt fejler.

I supermarkeder, byggemarkeder, kiosker og andre butikker er kassediske noget af det sidste, der møder kunderne, inden de forlader butikken. Derfor er det vigtigt, at kassediskene fungerer optimalt og tager sig godt ud. Er der problemer med kassedisken i en butik kan der hurtigt opstå køer, og det påvirker hurtigt kunderne negativt.

​Er jeres kassediske gået i stykker?
​Flere og flere butikker udvider deres åbningstider, og i takt med det, er der også en risiko for, at kassediske går i stykker på skæve tidspunkter. Vores mobile teams kan med kort varsel løse opgaver overalt i Danmark på alle tider af døgnet. Vores ekspertise spænder bredt over alt fra reparation og udskiftning af låse til bånd, mekaniske systemer, relæer og meget mere. Vi udfører vores reparationer, serviceopgaver og montage i butikken, så din kassedisk hurtigst muligt kommer til at fungere optimalt igen.

​Service & vedligehold af kassediske og pengekasser
​Der findes et mange mærker og modeller kassediske, men der findes stort set ingen, Butiksservice ikke har set og repareret før.

Vi løser opgaver i forbindelse med istandsættelser, renoveringer, ombygninger (fx. til CashGuard kontanthåndteringssystemer), flytninger
Udbyder
Butiksservice A/S
Højgårdsvej 2
4540 Fårevejle
Danmark

Inge Svendsen
Telefon: +45 59620031
Fax: +45 59620091


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141