23948sdkhjf

IDS-dieselkort til lastbiler er 100 % sikkert

Tilbydes
Udløber
18. september 2019

Halvandet år efter introduktionen af de kontaktløse dieselkort til lastbiler kan IDS (International Diesel Service) prale af en imponerende sikkerhed: Der har ikke været ét eneste tilfælde af betalingssvig eller ”skimming” (kopiering).

VIl du vide mere om hvad IDS kan gøre for dig, book et uforpligtende møde her, de første 20 får et forrudekamera (gælder kun i september). 

RFID-teknologi og realtid

Som førende på markedet inden for dielselkort-sikkerhed var IDS de første til at udstyre deres dieselkort med RFID-teknologi og autorisation i realtid for hver transaktion. Den indbyggede chip gør ikke kun kortene hurtigere og nemmere at bruge – du skal blot holde dem foran den kontaktløse kortlæser for at indlede valideringen af kortet – men det gør dem også ekstremt sikre.

”Brændstof er fortsat et meget attraktivt produkt for svindlere. Vi er meget stolte af at kunne annoncere, at IDS ikke har oplevet nogen tilfælde af bedrageri. Vores dieselkort er lige så sikre som betalingskort og er den mest sikre løsning, der er tilgængelig på markedet. Det er umuligt at forfalske dem, fordi kortet ikke kan kopieres, så de kriminelle kan ikke sætte sig ud over den teknologi, som vi bruger”, fortæller Vincenzo Maniaci, Global Card Business Director Q8.

Kortstyring i realtid

Ud over 100 % sikre kort tilbyder IDS et smart sæt foranstaltninger for sikre transaktioner på 600 europæiske tankningssteder og fuld kontrol over dieselkortene. Kunderne kan administrere og konfigurere alle deres dieselkort til lastbiler og chauffører online via iAccount; et velorganiseret kortstyringssystem, der er nemt at navigere rundt i.

Transaktioner, kreditoplysninger, priser og netværksinformation er lettilgængelige. Større kunder kan nemt gruppere og organisere underleverandører. En autorisation på tankningsstedet med et online PIN-tjek forebygger transaktioner i forbindelse med brændstofpåfyldning, der ikke er forhåndsgodkendt. IDS er således den eneste virksomhed på markedet med et dieselkort, der er fuldstændigt online.

Et betalingssystem med dobbeltkort er også tilgængeligt, hvilket stiller et dieselkort til rådighed pr. chauffør og pr. lastbil og validerer kun en transaktion, når begge kort anvendes sammen. Endelig overvåges alle transaktioner, og mistænkelige transaktioner bliver automatisk identificeret. 

Fokus på bedrageri

IDS har et specialiseret team, der arbejder med at undersøge bedrageri, og de overvåger mistænkelige transaktioner 365 dage om året. Alle uregelmæssigheder bliver grundigt undersøgt, og de er i tæt kontakt med internationale polititjenester.

Vil du vide mere?

Få gratis og uforpligtende rådgivning om, hvad IDS kan gøre for dig. Udfyld formularen på denne side, så ringer vi dig op. Er du blandt de 20 første får du et forrudekamera. 
Udbyder
Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark

Torben Lund
Telefon: +45 4599 2099


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.134