23948sdkhjf

RUTEC tilbyder produktløsninger baseret på et højt fagligt niveau og 35 års erfaringer.

Tilbydes
Udløber
2. oktober 2019

Samt har RUTEC et nøje kendskab til råvarer, materialer og maskiners muligheder, herunder overfladebehandling, nye teknologier og tilhørende brancherettede bearbejdningsformer som f.eks. spåntagning og værktøjsfremstilling.

Med den væsentligt forøgede specialisering indenfor metalindustrien, som har kendetegnet udviklingen de seneste årtier, kan det være vanskeligt at finde leverandører som har et grundlæggende all-round kendskab til de uendeligt mange muligheder, der kan tages i anvendelse for at sikre at netop dit produkt opnår den bedste kvalitet ift. pris.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive om dette og bidrage med ideer og forslag allerede i udviklingsfasen. RUTEC råder over 35 års erfaringer og vi ser os i stand til objektivt at rådgive om stort set alle procesforløb frem til slutproduktet. Til forskel fra de fleste, er det vor hensigt at være din all-round sparringspartner og kunne tilbyde en bred vifte af løsningsforslag.

RUTEC har samtidigt et meget alsidigt og fleksibelt produktionsapparat, som gør det muligt at fremstille prototyper og mindre serier både hurtigt og rentabelt.

Kontakt for en yderligere dialog
Udbyder
Rutec A/S
Rokhøj 7
8520 Lystrup
Danmark

Lars Thuesen
Telefon: +45 86178877


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.142