23948sdkhjf

Palletering/ Robotpalletering

Tilbydes
Udløber
30. juli 2021

Dansk Maksin Teknik er specialister indenfor automatiserings udstyr og har mange års erfaring indenfor branchen.

Ergonomisk arbejdsmiljø: Minimere EGA (Ensidigt Gentagne Arbejde)
I dag er det vigtigt, at være en attraktiv arbejdsplads for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Med en pallelaster kan du reducere tunge løft, skåne dine medarbejdere og effektivisere palleterings-processen. Dine operatører bliver i stedet trænet i at betjene og overvåge maskinen, og til at koncentrere sig om, at produktionslinjen holder tempoet.

DMT arbejder ud fra 3 typer af pallelaster systemer: en lavlaster, en højlaster og robotter. Vores laster systemer er opbygget med standard komponenter, som er med til at sikre en høj tilgængelighed og driftssikkerhed. 

Conload pallelaster system:

Hos DMT tilbyder vi flere former for palletering, alt efter kundens behov og ønsker.
Vi har som standard vores Conload laster, som er en kompakt højkapacitets pallelaster. 
Denne form for pallelaster er meget slidstærk, og service venlig. 

Med vores standard pallelastere kan vi løse de fleste palleteringsopgaver og kan palletere papkasser, plastkasser, sække, koniske dåser og spande.
Standard pallelasterne kan håndtere flere pallestørrelser, Euro 800x1200, Industri 1000x1200, halve 800x600 og kvart 400x600. Alle palletyper kan håndteres i både træ og plast.En lavlaster kan leveres som en halvautomatisk og som en fuldautomatisk laster. Den halvautomatiske laster håndterer pallerne manuelt og sideplader / sidestyr justeres manuelt ved omstilling til nyt produkt. En fuldautomatisk lavlaster håndterer pallerne og sideplader / sidestyr automatisk

Robotpalletering:

Vi tilbyder nu også komplette robotpalleterings løsninger. Da der er meget forskelligt behov på de forskellige produktioner, har vi nu åbnet op for robotpalletering ved DMT også.

uforpligtende tilbud:

Pallelastere er ikke noget nyt koncept, men hos Dansk Maskin Teknik A/S har vi arbejdet med palletering i mange år. Vi forstår vores kunders krav, og udarbejder vores maskiner i høj kvalitet. Vi designer individuelt efter kunden behov og ønsker.

kontakt: Hans Jakob Boelsmand                      Kontakt: Claus Henriksen
Tlf: 27130868                                 Tlf: 27130861
Mail: hj@dmt-as.dk                       Mail: ch@dmt-as.dk

 
Udbyder
Dansk Maskin Teknik A/S

Dansk Maskin Teknik A/S
Frederiksdalvej 8,
8940 Randers sv
Danmark

Telefon: +45 88826292


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11