23948sdkhjf

TRUMPF maskiner til pladebearbejdning

Tilbydes
Udløber
20. december 2021

AVN Pladeteknik har et stort udvalg af avancerede pladebearbejdningsmaskiner og industrielle lasere fra TRUMPF, som er verdens førende producent af pladebearbejdningsmaskiner.

Vi er specialiserede i

Ingen opgave er for lille eller stor
Vores omfattende maskinprogram gør os i stand til at løse både små og store opgaver – lige fra standard til high end løsninger med fulde FMC løsninger  

Investering i maskiner er en tillidssag
Vi har mange års erfaring i rådgivning omkring hele processen lige fra behovsanalyser til økonomiske konsekvensberegninger.

Levering og rådgivning
Levering, opstilling og installation er en selvfølge, ligesom vi også står til rådighed omkring produktivitetsoptimering eller hvis de oprindelige forudsætninger ændrer sig.

Eksisterende maskin-installationer
Vi kan arrangere referencebesøg hos kunder, med sammenlignelige opsætninger, hvis det ønskes, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvilke muligheder som vi tilbyder.

TRUMPF værktøj
Vi fører desuden et stort program af laserhærdede kantpresseværktøjer fra TRUMPF og stanseværktøjer.

Uddannelse og kurser
Vi tilbyder standardiserede og skræddersyede kurser og uddannelse inden for TRUMPF maskiner, software, værktøj og applikationer.
 
Teori og programmering:
Vi afholder teori og programmering i laserskæring, stansemaskiner, rørskærer, combi-laser/stans, 2D & 3D CAD, off-line programmering af kantpresse med og uden robot, etc.

Vores kurser og uddannelser udmærker sig ved at være tilpasset jeres behov, produktion og maskinkapacitet. Derved er I sikret optimal ydeevne på maskinerne og de nyeste pladebearbejdningsteknologier, som er tilgængelig på markedet.

we know how

Kontakt os på tlf. 70 20 04 11 – og hør om dine muligheder. 
Udbyder
AVN Gruppen

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark

Cecilie Harder
Telefon: +45 43245540


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125