23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Vækst

Udløber
4. februar 2029

Vores globale tilstedeværelse, politiske viden og internationale netværk gør os til en stærk partner for danske virksomheder, der opererer under regulerede eller vanskelige forhold på eksportmarkederne.

Se vores målrettede ydelser, der kan understøtte din virksomheds positionering.
 
Global public affairs

Sådan får din virksomhed adgang til de rigtige beslutningstagere
The Trade Council tilbyder din virksomhed politisk indsigt, kommerciel viden og adgang til beslutningstagere på lokale markeder verden over. På den måde sparer din virksomhed både tid og penge.

Brug diplomatiet

Ambassaderne hjælper din virksomhed ind på markedet 
Danske ambassader er din virksomheds genvej til lokal ekspertviden i udlandet. Vores kontorer i hele verden sidder med viden, som din virksomhed ikke kan hente andre steder.
 

Globale sektorteams

Vores eksportrådgivning er din adgang til øget eksport
Eksportrådgivning fra The Trade Councils globale sektorteams varetages af specialiserede og salgsorienterede rådgivere, der kan hjælpe med at øge din virksomheds eksport

Strategic Business Alliance

Skab stordriftsfordele for din virksomheds eksport med strategisk alliance
Din virksomheds eksport er afhængig af stordriftsfordele. The Trade Councils rådigvere skaber strategiske alliancer for at hjælpe din virksomhed med at opnå resultater gennem skræddersyet eksportrådgivning og markedsføring af helhedsløsninger.


Inkubator

Med en inkubator får din virksomhed eget kontor i 15 lande
Drømmer din virksomhed om internationalisering med eget kontor i et bestemt land? Så er løsningen kun ganske få klik væk. The Trade Councils inkubatorordning giver din virksomhed mulighed for nemt og billigt at leje kontorer på Udenrigsministeriets faciliteter over hele verden.

Finansiering

The Trade Council hjælper din virksomhed med at få handlen i hus
Vores samarbejdspartnere sikrer betalingsgaranti og den nødvendige kapital for din virksomhed på vækstmarkeder og i udviklingslande. Det gør det lettere at lukke salget med din kunde.

Myndighedssamarbejde

Mere Danmark i verden
Myndighederne i Danmark samarbejder med myndigheder i en række vækstøkonomier og højindkomstlande. Det skaber både bæredygtig udvikling ude i verden og værdi for Danmark og danske virksomheder.

Vækstrådgivere i højindkomstlande

Vejen til Vækst 
En række nye kommercielle vækstrådgivere i udvalgte højindkomstlande arbejder med at påvirke lokale rammevilkår i en retning, der understøtter danske virksomheders eksportpotentiale på markedet og kan skabe kommercielle muligheder på sigt.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

Adam Cumpel
Eksportrådgiver
+420 257 111 912 adacum@um.dk

Send til en kollega

0.047