23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Få overblik over forureningskilder og smitteveje

Udløber
18. november 2025

Tjek op på forureningskilder og smitteveje, og få konkrete input til forbedringer

Vores lange erfaring med talrige besøg i landbrug og industri, har givet os en stor og bred viden om hvordan og hvor der effektivt kan sættes ind i forhold til forureningskilder og smitteveje. 

Brug en dag sammen med os og få konkrete input til forbedringer der betaler sig. 

Et besøg vil normal foregå ved, at vi følger med jer ind i jeres produktion som normal gæst, hvor vi undervejs observer og klarlægger de risici vi ser og de rutiner der kan være genstand for fejl og misforståelser.

Her vil vi typisk fokusere på: adgangsfaciliteter, rutiner for adgang, sikring af gennemførsel af procedurer, vejledning af besøgende mm.

Gennemgang af faciliteter/ procedurer for modtagelse af varer til produktion. Her gennemgår vi håndtering af varer fra ankomst til produktionen, indtil produkterne er nået deres bestemmelsessted i produktionen. 

Test det

I forbindelse med vores besøg kan vi tage simple swaps af relevante områder for identificering af evt. kontaminationsfare eller rengøringsproblemer. Her kan undersøges på mange specifikke stammer som f.eks. salmonella, coliforme bakterier, MRSA og mange andre på specifik forespørgsel. Ligeledes kan vi tage standard swaps for total kim og total gær/ skimmel. Det skal bare aftales inden besøget. 

Efter besøget vil man modtage en kortfattet rapport, med de punkter som er fundet relevante for fremtidig indsats. Denne rapport er lavet på punktform med angivelse af vores anbefaling for prioritering. Desuden er der til hvert punkt angivet 1-2 løsningsforslag. 

Kontakt os her

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.031