23948sdkhjf

UVC eller LED-lys til dekontaminering af overflader – vi kan tilbyde den rigtige løsning.

Tilbydes
Udløber
26. august 2021

Har du transportbånd, slicere, fylde- og tappeanlæg eller andre overflader, der kommer i kontakt med dit produkt, er desinfektion selvsagt mere kritisk, end ved overflader, der ikke har produktberøring. Ved at anvende f.eks. en UV-C installation ved de kritiske overflader, dekontamineres produktet hver gang installationen passeres. Og det er derved muligt at holde samme lave kimtalsniveau gennem hele produktionsprocessen, som man har ved produktionsstart.

I andre tilfælde kan det være optimalt at anvende LED arbejdslys 24-7 (se case) til dekontaminering af overflader. Ved at skifte lysrør ud med patenteret antibakteriel LED lys kan man opnå op til 1 Log reduktion og det har vist sig at være en effektiv metode at undgå Listeria på.

For at finde den bedste løsning til netop jeres udfordring, skal vi kende både udfordring og målsætning. Og løsningen kan tage udgangspunkt i UV-C, LED-lys, LOG Four eller en kombination af vores leverandøres tør-dekontamineringsmetoder.

Se mere om de forskellige teknologier på FHS Scandinavias hjemmeside og læs også Case om dekontaminering af pakkelinie med UV-C lys . Skriv eller ring til os, så vi kan finde den rigtige løsning for jer.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125