23948sdkhjf

Flere muligheder for desinfektion af overflader med UVC-lys

Tilbydes
Udløber
1. november 2023

Der er flere muligheder for desinfektion af overflader. Vi har faste og flytbare enheder. 

De faste enheder kan monteres alle steder. Det er afgørende at lyset ikke kommer i kontakt med personale. Hvis UV-lyset skal være tændt mens der er personer tilstede er det vigtig lyset er afskærmet. 

Bekæmp bakterier og undgå bakteriespredning på transportbånd og emballage naturligt og effektivt, og få optimal levetid på det færdige produkt med vores faste enheder. En fast enhed monteres f.eks. ved produktionslinjer, emballage før påfyldning, headspace efter fyldning, produktionslokaler og pakkemaskiner. 

CleanMove - din flytbare UV-enhed til desinficering af overflader og luft

Grundig rengøring i produktionslokalerne er ikke altid nok, for at få bugt med de uønskede mikroorganismer. Fugtige overflader, kringlede kroge og produktionsudstyr kan være gemmesteder for bakterier, vira og skimmel. Det kan resultere i kryskontaminering mellem forskellige produktionsbatch. 

CleanMove er en kraftfuld makker i kampen mod bakterier. Den placeres efter behov, og kun i lokaler uden personale. Udstyret med 8 stk. 90W justerbare lamper har den en effektiv radius på 5 meter i alle retninger og afhængigt af behandlingstiden, yder den en maksimal effekt på en lang række bakterier, vira og svampe. 

Læs mere om desinfektion af overflader på vores hjemmeside her
Udbyder
NATDIS

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark

Pernille Snitkjær
Telefon: +45 21223488


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.297