23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

God hygiejne starter på gulvet

Udløber
26. august 2032

Antibakteriel gulvbelægning kan reducere luftbåren kontamineringsrisiko med op til 80%

Forskning viser at 80% af kontaminering kommer fra hjul og fodspor. Ved at bruge antibakteriel gulvbelægning, f.eks. i form af måtter, kan man neutralisere mere end 99% af denne kontaminering. Også når man arbejder i en branche, hvor luftbåren kontaminering, udgør en stor risiko, som f.eks. i mejeri og bageri.

Fakta om antibakteriel gulvbelægning. Når man har installeret antibakterielle måtter eller gulvbelægning mellem rene og urene zoner, skal man ikke længere tænke på at skifte sko, påføre sig blå overtræk, gå igennem sko-vaskere eller benytte ny truck i anden zone. Når man har taget tre skridt eller tre fulde hjulrotationer på måtten er 99% af alle mikroorganismer fjernet. Gulvbelægningen har en levetid på 3-5 år afhængig af trafik og generel forbrug. Den indeholder sølv-ioner, som har en desinficerende effekt på mere en 50 forskellige mikroorganismer f.eks. Salmonella, E.coli, Listeria og MRSA. Når måtten først er monteret skal den blot holdes ren med almindelig daglig rengøring.

Overbevisende resultater med antibakterielle måtter
FHS Scandinavia har i samarbejde med flere fødevarevirksomheder opnået overbevisende resultater ved at bruge antibakteriel gulvbelægning mellem rene og urene zoner. Resultaterne viser at man kan spare arbejdsgange ved ekstra skift og reducerer antallet af  f.eks. trucks og arbejdstimer til rengøring. Et konkret eksempel fra en case viser, at en virksomhed, der før måtte anvende to trucks og et skift mellem uren og ren zone, nu sparer 2 årsværk og én truck ved at lægge en antibakteriel måtte mellem zonerne og lade den samme truck arbejde i begge zoner. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med kontamineringsrisikoen.

Antibakteriel gulvbelægning er næsten altid relevant, men i større løsninger ser vi også om der kan være fordele ved at lade f.eks. UVC-lys, ozon eller ionisering indgå. Og da vores underleverandører er de førende specialister inden for hvert deres område – og for gulvbelægnings vedkommende er det DYCEM, kan vi sammensætte de mest optimale løsninger til den enkelte virksomhed. Kontakt os for at høre mere eller se mere på vores hjemmeside.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047