23948sdkhjf

Desinfektion af produkt og emballage med tør-dekontaminering – og helt uden kemi

Tilbydes
Udløber
6. september 2021

I sidste del af produktionsprocessen er der få muligheder for at desinficere produkt og emballage, men med UV-C og/eller L.O.G four teknologierne kan mikrobiologien løftes signifikant. Begge teknologier er uden kemi og tørre, hvilket betyder at der er få begrænsninger for hvor disse løsninger kan implementeres. Til gengæld er det i denne sidste del af produktionsprocessen at produktsikkerheden kan tilføres et signifikant løft, som både giver større sikkerhed for længere produktlevetid, men også reducerer risikoen for dårlige produkter og tilbagekaldelser.

På vores hjemmeside kan du hente inspiration fra vores case, der tager udgangspunkt i et mejeri, der oplevede høje kimtal på låg og bægre. Mejeriet fik installeret en UVC løsning på betingelsen ”no cure no pay”, som er en del af FHS Scandinavia forretningskoncept.

For at kunne tilbyde jer den bedste Food Hygiene Solution, skal vi kende jeres konkrete mikrobiologiske udfordring. Så kontakt os for mere information eller besøg vores hjemmeside, hvis du vil vide mere.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125