23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Virkemåde - UVC

Udløber
1. november 2025

Hvordan virker UV lyset?

UV-lys er en effektiv og veldokumenteret metode til desinfektion. Det er muligt at neutralisere langt de fleste typer mikroorganismer som bakterier, svampe, gær og virus. 

UV-lys virkemåde

UVC-behandling er en effektiv desinfektionsform i luft, væsker og overflader. Når UVC-strålerne rammer mikroorganismerne og trænger ind i cellen, ødelægges DNA'et i cellerne og forhindrer cellens evne til at reproducere. Dette forhindrer at cellen kan formere sig til en infektion i en vært.

Den bedste bølgelængde til at sikre maksimal effekt af desinfektion r på omkring 264 nm. 

Virker under alle forhold

UVC-bestrålingen af mikroorganismerne er fuldstændig uafhængig af pH, temperatur eller om de findes i fast, flydende eller luftbåren form. Det vigtige er, at bestrålingen kan ramme organismen og betyder, at hvis en bakterie er skjult for lyset, kan den undgå bestråling. Men i modsætning til andre desinfektionsmetoder, er der meget sjældent slutprodukter ved eventuel over- eller underbestråling med UVC-lys.

UV-lyset kan bruges som eneste desinfektionsløsning, men fungere også vældig godt dom supplement ti andre teknikker.

Vores UV-anlæg kan monteres i alle typer miljøer og anvendes i en lang række applikationer indenfor både industri og landbrug. 

Har du et behov for desinfektion, men har ikke set løsningen endnu, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at skræddersy en løsning til lige præcis dine behov og ønsker. 

Kontakt os her

 

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544
P nummer: 1005045549

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.146