23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Desinfektion af drikkevand, procesvand eller spildevand med UVC eller Ozon

Udløber
26. august 2033

Vand er en kostbar ressource – både økonomisk og miljømæsigt. Derfor giver det mening at bruge ressourcer på rensning eller dekontaminering af vand. Hos FHS Scandinavia har vi gode erfaringer i at dekontaminere vand og andre flydende produkter med UVC og ozon. Og vi har gode eksempler på store besparelser ved f.eks. recirkulering af procesvand.

I mejerier hvor man anvender saltlagekar, er UVC et godt redskab til desinfektion, men også de steder, hvor man anvender en mejeritank som buffertank til kølevand, er der store fordele at hente. Læs vores case om hvordan et specielbygget UV-C anlæg sikrer at totalkim i buffertanken ikke overstiger det tilladte niveau. I andre tilfælde er det mest effektivt at bruge ozon til saltlagedesinfektion, da ozon ligesom UVC reducerer skimmel, sporer og bakterier på en effektiv – og innovativ - måde.

Derfor er vi nødt til at kende jeres mikrobiologiske udfordring og målsætning før vi kan anbefale den bedste løsning til netop jeres virksomhed. Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.157