23948sdkhjf

Listeria, salmonella og coli? Har du mikrobiologiske udfordringer i produktionsmiljøet?

Tilbydes
Udløber
11. september 2021

FHS Scandinavia har igennem 20 år opnået stor erfaring i at finde netop de løsninger, der virker til de miljøer, som bakterier optræder i. I Norge har vi mange eksempler på hvordan vi kan fjerne/reducere listeria i fiskeindustrien, og disse erfaringer bruger vi, når vi arbejder med listeriaudfordringer i andre fødevareindustrier. Listeria trives – til forskel fra andre bakterie – ved lavt iltindhold i f.eks. pålægsemballager, men ved at installere UV-C i pakkeområdet, kan listeria fjernes fra overflader og udstyr. Derudover kan LED UV arbejdslys reducere forekomsten af listeria med op til 1 log. Læs mere i vores cases og artikler på hjemmesiden.

Colibakterier findes overalt i naturen og det er derfor ikke realistisk at fjerne bakterien fuldstændig. Men med en specialudviklet luftingrediens L.O.G. Four kan coli stort set reduceres, og det færdige produkt opnår signifikant længere holdbarhed. L.O.G. Four har også vist fine resultater ved bekæmpelse af salmonella, som er beskrevet nærmere i de vedlagt kataloger her på siden.

Kontakt os og hør mere om vores effektive bekæmpelsen af Listeria, Salmonella og Coli med UV-C, LED UV og/eller L.O.G. four.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125