23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

UVC eller ionisering mod skimmel og gær i produktionen?

Udløber
26. august 2033

Da skimmel og gær findes overalt i naturen,  er det ikke overraskende at mikroorganismerne let spores i fødevarervirksomheder. Skimmel og gær fungerer også som indikatiororganismer for hygiejenestandarden, så de fleste virksomheder har automatisk fokus på disse parametre.

Hos FHS Scancianvia har vi gode erfaringer med at sænke  gær og skimmelnivauet ved at bruge ionisering, men alt efter udfordring tilbyder vi også andre løsninger - f.eks. baseret på UVC. Det afgørende er, at vi i samarbejde med kunden finder den optimale løsning ud fra kundens behov.

I alle områder, hvor skimmel og gær er en udfordring,  kan vi bidrage med et bedre produktionsmiljø. Det betyder, at krav til holdbarhed kan overholdes  eller endda forbedres,  og omkostninger til returvarer og reklamationer reduceres. Derudover oplever medarbejder oftest en mærkbar forbedring af indeklimaet.

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil have en snak om mikrobiologiske udfordringer, så er du meget velkommen til at ringe til os på 27 62 61 73. Du kan også hente inspiration på vores hjemmeside.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064