23948sdkhjf

Natlevering

Tilbydes
Udløber
18. maj 2022

Der er vel kun ganske få ting her i tilværelsen, der kan slå en god nattesøvn, og vi har med vores natlevering specialiseret os i at give vores kunder netop det.

Vi afhenter dine varer hos dig sidst på eftermiddagen, når produktionen stopper, og vi sørger for, at varerne er fremme hos dine kunder inden kl. 07.00 næste morgen, hvor arbejdsdagen ofte starter. På den måde får både du og dine kunder optimale betingelser for planlægning af tid og ressourcer. Det giver en mere effektiv arbejdsdag og reducerer behovet for lagerbeholdning. I sidste ende fører det til konkurrencemæssige fordele.

Det er altså ikke uden grund, når vi i Danske Fragtmænd bryster os af, at være storleverandør af god nattesøvn. Vi har lavet en film om det. Den kan du se her.

Vi har specialiseret os i servicering af autobranchen, og vi har dagligt 2.500 nat-forsendelser og 9.000 modtagere i kundekartoteket i hele landet. Blandt vores kunder er Walker Danmark og Suzuki Bilimport Danmark. Herunder kan du se, hvorfor de valgte os som samarbejdspartner, og hvordan vores natløsning giver værdi til deres virksomhed og kunder.

Læs mere om vores natlevering her.
Udbyder
Danske Fragtmænd A/S

Danske Fragtmænd A/S
Tomsagervej 18
8230 Åbyhøj
Danmark

Camilla Hjort Assens
Telefon: +45 7252 1628


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156