23948sdkhjf

Erhvervsklatring – kvalitet i højderne

Tilbydes
Udløber
8. juli 2021

Med mange års erfaring udfører Rebteknikeren et væld af håndværksmæssige opgaver i forbindelse med erhvervsklatring, og vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel.

Faguddannede håndværkere
Med Rebteknikeren sat på sagen er du garanteret et effektivt, professionelt og grundigt arbejde – hver gang. Vi fokuserer især på kvalitet, hvorfor vi kombinerer håndværkeruddannelsen med rebteknik, hvor vi tager faguddannede og dygtige håndværkere inden for forskellige fag, og uddanner dem i erhvervsklatring.

Vores arbejdsområder tæller altså en lang række af forskellige håndværkstraditioner, såsom:

  • Tømrerarbejde
  • Murerarbejde
  • Malerarbejde
  • Blikkenslagerarbejde

Sikkerheden er i højsæde og derfor arbejder vi som minimum 2 mand sammen, samt der yderligere er en supervisor til stede med ansvaret for den overordnede sikkerhed.

Fordele ved erhvervsklatring
Erhvervsklatring er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, og det lader til at være kommet for at blive.
Ved at anvende denne metode, kan du nemlig opnå mange fordele. Du vil således opleve både økonomiske og tidsmæssige besparelser, da der hverken skal bruges ressourcer på stilladser, lifter eller kraner, som oftest udgør op til 40 % af et tilbud. Med denne metode kan håndværkeren effektivt og frit bevæge sig op og ned samt langs spærene på et tag.
 
Få løst opgaven
I forbindelse med erhvervsklatring hjælper vi mange forskellige kunder. Vi løser blandt andet opgaver for følgende kundegrupper:

  • Boligforeninger
  • Arkitektoniske ejendomme
  • Kommuner
  • Samt mange andre.

Vores kunder omfatter alle, der har brug for hjælp med håndværksmæssige opgaver i højden. Alt efter opgavetype, sørger vi for at sammensætte det rette hold til opgaven, så du får det absolut bedste resultat

Ring på tif: 2090 2810 og hør hvad vi kan tilbyde.
 
 
Udbyder
Rebteknikeren ApS

Rebteknikeren ApS
Fuglebækvej 2B
2770 Kastrup
Danmark

Jacob Vestervang Chistoffersen
Telefon: +45 20902810

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141