23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

ScanDrums er repræsenteret i hele Norden

Udløber
26. maj 2025

Se medfølgende billede og find ScanDrums repræsenteret i DK, SE og NO.

ScanDrums Group har lokationer med salgskontorer og lagrer i  Sverige og Danmark. I selskabet findes også ScanReko (renovering og vask af brugte palletanke) og ScanSeals (salg af plombering, forsegling og labels). ScanSeals er repræsenteret i SE, DK og NO. 

Med over 45 års eksistens på markedet er ScanDrums Nordens førende leverandør af bæredygtige emballage-løsninger til brancher indenfor Fødevarer-, Kemi-, Medicinal- og Farligt affald m.fl. ScanDrums tilbyder standard og kundetilpasset emballageløsninger af kvalitets emballage baseret på integritet, fleksibilitet og omtanke på miljøet.

ScanSeals er specialist i sikkerhedsforsegling og plombering. Her tilbydes et bredt udvalg af standard og kundetilpasset forseglingsløsninger og sikkerhedsplombering til emballage, lastbiler, container, kasser, elkasser m.fl.

Scanreko indsamler brugte tønder og palletanke, som indgår i en cirkulær produktudvikling. I eget fuldautomatiske vaskeanlæg renoveres den brugte emballage til gensalg. En bæredygtig løsning til den grønne kunde. 

I ScanDrums handler det om at højne og sikre kvaliteten, som skal sikre fremtiden. Her kan du forvente kvalitet i rådgivning og service.

 

 

ScanDrums A/S
Snavevej 12
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14838783
P nummer: 1000814768

Kontaktperson

Send til en kollega

0.065