23948sdkhjf

NCC Asfalt - NCC Green Asphalt®

Tilbydes
Udløber
14. oktober 2021

Har du et mål om at reducere CO2-udledning? Ved at vælge NCC Green Asphalt® kan du nå dine mål hurtigere og reducere din belastning på klimaet.

Hos NCC ønsker vi at tage ansvar for klima og miljø ved at tænkte i langsigtede, bæredygtige løsninger. Det gør vi blandt andet ved at reducere branchens miljømæssige fodaftryk og ved at gå forrest med udviklingen af miljøvenlige løsninger til de danske veje.

NCC Green Asphalt er vores måde at producere asfalt på, så vi påvirker miljøet mindst muligt. Vi arbejder hele tiden på at udvikle, forbedre og optimere følgende vigtige områder for at nedbringe drivhusgasser i forbindelse med produktion af asfalt:

NCC Green Asphalt reducerer forbruget af fossile brændstoffer
Vi vælger energityper, der minimerer CO2-aftrykket og brugen af fossile brændstoffer i asfaltproduktionen. Når det er muligt, anvender vi naturgas med tilsætning af bionaturgas fra distributionsnettet. Og på vores nordiske fabrikker benytter vi i stigende grad træpiller og talloliebeg som erstatning for fossile brændstoffer.

NCC Green Asphalt øger energieffektiviteten
Du har sikkert hørt om Lav Temperatur Asfalt (LTA). Ved hjælp af en skumteknik, som er udviklet af NCC, er det lykkedes os at sænke temperaturen betragteligt under produktionen af asfalt. Teknikken gør det muligt at sænke brændstof- og energiforbruget set i forhold til de traditionelle metoder. Ved at eksponere asfalten for mindre varme under produktionen oxiderer bitumenen mindre, hvilket øger asfaltbelægningens holdbarhed.

Dertil investerer vi i overdækning af råvarer og genbrugsmaterialer, hvilket sænker fugtindholdet. Dermed reducerer vi energiforbruget under tørringen af materialerne.

Kontaktpersoner:

Finn Grønlund Møller
Områdechef Salg og Marked Asfalt DK, Jylland Nord, NCC Industry
+45 20 40 15 21

Arne Andersen
Salgs- og markedschef, Asfalt Sjælland, NCC Industry
+45 60 23 77 33

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Udbyder
NCC A/S

NCC A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg
Danmark

Pernille Kjøller
Telefon: +45 39103910

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125