23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Rørtekniske løsninger

Udløber
5. oktober 2035

Med Straub rørkoblinger kan der opnås hurtig og sikker montage uden anvendelse af svejsninger og flanger. Andre fordele er lav vægt, reduktion af rørspændinger/vibrationer, samt lave installationsomkostninger.

Progressiv tætning
Højere tryk betyder højere tæthed! Straubs rørkoblinger Grip L og Metal Grip er designet med et patenteret gribesystem, der giver et lavere fastspændingsmoment. Lavere fastspændingsmoment giver mindre belastning af materialerne og derved længere levetid, samt hurtigere installationstid og derved kan installationsomkost-ningerne reduceres.

FORSKELLIGE RØRDIMENSIONER
Problemer med at sammenkoble forskellige rørdimensioner og materialer! Armatec/Straub har løsninger til at sammenkoble plast rør med metalrør og rør i forskellige rørdimensioner.

STRAUB FIRE FENCE, når det er kritisk !
Opnå markedets bedste beskyttelse af rørkoblinger på kritiske installationer. Straub Fire Fence er patenterede og godkendt iht. IACS regulativer (Marine) samt ISO19921/19922. I tilfælde af brand svulmer det brandhæmmende materiale op og beskytter koblinger i min. 30 minutter ved 800°C. Eksisterende Straub Grip og Metal Grip kan efterfølgende opgraderes til Fire Fence. Straub Fire Fence er designet så man let udefra kan se, at det er et Fire Fence-design

 Se mere på vores hjemmeside >>

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Send til en kollega

0.11