23948sdkhjf

Køb dine wirestropper hos Danløft!

Tilbydes
Udløber
24. november 2099

Vores wirestopper er af højeste kvalitet og når du køber hos os er du sikret at alle komponenter er samlet og spændt efter alle kunstens regler!

På vores værksted, sikrer vi at dine wirestopper og hejseladswirer er samlet og låst på korrekt vis. Det er din garanti for at wiresamlingerne er i orden og sikkerheden er i top på alle dine wirer.
Vi fører mange typer af stålwirer, bl.a. galvaniserede, med fiberhjerte, rotationsfrie eller rotationssvage.  Vores wirer kommer i mange forskellige tykkelser og med  min. brudstyrker helt op til 120 ton.
Derudover har vi kvadratflettede, fladflettede og runde wirestopper.

Når du vælger at få lavet dine wirestropper hos os, får du næsten uendelige tilpasningsmuligheder, lige fra vores bedst sælgende dobbelt kovse til åben krog, sjækel, glidekrog, kabelklemme og bardunstrammer.

Står du alligevel og mangler tilbehør til dine wirer, så fører vi både secu, duplex, kile og eureka wirelåse, samt massive og galvaniserede kouse.

Vi fører selvfølgeligt også eftersyn på alt wirerelateret udstyr og vores dygtige serviceteknikere hjælper dig gerne med at vurdere om det er tid til at skifte dine wirer.

Se vores produktkatalog

her!

Så ring eller skriv til os i dag på 73628800 eller

info@danloeft.dk
Udbyder
Danløft A/S

Danløft A/S
Rugkobbel 262
6200 Aabenraa
Danmark

Maj-Brit Sievers Iversen
Telefon: +45 73628800

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156