23948sdkhjf

Få hjælp til rådighedsansøgninger

Tilbydes
Udløber
9. august 2022

Hvis du skal råde over et vejareal i forbindelse med et arbejde, er det nødvendigt at du søger om råderet over vejarealet – en såkaldt

rådighedsansøgning

. Hvis du skal udføre gravearbejde, skal du også søge om en gravetilladelse. Det kan også være nødvendigt at søge om tilladelse hos politiet, hvis du ønsker at nedsætte hastigheden på en strækning, imens arbejdet står på.

Hos

Saferoad

er vi specialister i vejsikkerhed. Vi kan hjælpe dig med at udfylde og sende alle de nødvendige ansøgninger, før du går i gang med et anlægsarbejde. Vi kan også bistå med myndighedskontakt og trafikplanlægning.

Vores medarbejdere har et indgående kendskab til reglerne på området, og de har stor erfaring med at søge om tilladelser hos myndighederne i forbindelse med anlægsarbejde. Derfor kan du være sikker på, at papirarbejdet er i orden, hvis du lader os stå for at udfylde og indsende rådighedsansøgninger, gravetilladelser og andre ansøgninger til myndighederne. Dermed kan du fokusere på din kerneopgave.

Kontakt Saferoad

, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rådighedsansøgninger, gravetilladelser og andre ansøgninger i forbindelse med anlægsarbejde.
Udbyder
Saferoad Daluiso A/S

Saferoad Daluiso A/S
Hvidkærvej 33
5250 Odense SV
Danmark

Søren Neergaard
Telefon: +45 70302030

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109