23948sdkhjf

Din dygtige lærling eller elev fortjener en pris

Tilbydes
Udløber
8. marts 2022

ATL vil igen i år hylde transportbranchens dygtige lærlinge og elever. Det sker til sommer med uddelingen af Transportens Lærlingepris og Transportens Elevpris. Men allerede nu kan man indstille lærlinge og elever til priserne.

I 2020 gik Transportens Lærlingepris til 21-årige Anton Hertz Bruun Dyremose, der er uddannet og nu ansat hos Alex Andersen Ølund A/S i Odense. 24-årige Kasper Friis Kjær Hansen, der har været speditørelev hos BHS Logistics A/S i Hvidovre, vandt Transportens Elevpris 2020.

I 2021 bliver priserne uddelt for tredje gang. Du har nu mulighed for at indstille en lærling og/eller elev, der har gjort indtryk under sin læretid på virksomheden, og dermed er blevet et forbillede for andre unge, der overvejer en karriere i transportbranchen. Indstillingen skal ske i samarbejde med erhvervsskolen.

”I 2021 gentager vi modellen med at uddele prisen ude på den enkelte lærlings og elevs arbejdsplads. Dels giver det mulighed for at foretage uddelingen på ansvarlig vis i forhold til eventuelle corona-restriktioner, og dels er det en festlig måde at inddrage vinderens kollegaer og sætte fokus på den virksomhed, der har været læreplads eller elevplads for vinderen”, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

En virksomhed kan indstille en kandidat til Transportens Lærlingepris, hvis medarbejderen har bestået svendeprøven som godschauffør, kranfører, mekaniker eller lager- og terminalarbejder. Transportens Elevpris uddeles til en medarbejder, der har bestået fagprøve indenfor administration, handel, logistik eller spedition. Kandidaterne skal have afsluttet deres uddannelse mellem 1. marts 2020 og 1. marts 2021.

Du kan senest indstille den 30. april 2021

Læs mere eller indstil

her
Udbyder
ATL - Transportens Arbejdsgivere

ATL - Transportens Arbejdsgivere
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Cecilie Bjørk Thomsen
Telefon: +45 33773614

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125