23948sdkhjf

Grafisk design – brug pædagogiske skilte og undgå forvirring

Tilbydes
Udløber
17. marts 2022

Enhver produktionsvirksomhed har brug for at få råvarer ind, før de kan få varer ud. Når råvarerne kommer langvejs fra – og især hvis de færdige produkter skal eksporteres – er der igen garanti for, at chaufførerne kan læse skilte på dansk.
 
For at undgå forvirring og forsinkelser valgte vores medlemsvirksomhed BF12 (tidligere Bording Fronts) at få opsat tydelig skiltning på virksomhedens adresser.
 
Vi tog os i samarbejde med virksomheden af at ”navngive” de enkelte døre og porte med et bogstav og et tal. Det system er velkendt fra fx lufthavne, fordi det er forståeligt på tværs af sprog. En anden fordel er, at det giver god plads til fremtidige udvidelser af virksomheden.
 
Med respekt for BF12’s eksisterende designmanual har vi designet skiltene. Herefter stod vi for koordineringen med skilteproducenten hele vejen fra materialevalg til montage.
 
Som medlem af Dansk Produktions Univers har BF12 adgang til vores grafiske designer til en meget attraktiv pris. Det kan din produktionsvirksomhed også få – og et medlemskab koster fra kun 2.500 kr. om året.
 
Se mere om vores medlemskaber her.




Udbyder
Dansk Produktions Univers

Dansk Produktions Univers
Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark

Linda Poulsen
Telefon: +45 26653284


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172