23948sdkhjf

Har du styr på dit anhugningsudstyr?

Tilbydes
Udløber
3. juni 2099

Vi har et bredt udvalg af kæder og kroge til anhugning og med vores ekspertise er du sikker på, at få det helt rigtige udstyr til din løfteopgave.

Vi fører et bredt udvalg af udstyr til anhugning af byrder og vores professionelle medarbejdere er altid klar til at vejlede og rådgive om din specifikke løfteopgave. Det sikrer at du altid følger de gældende regler for anhugning af byrder, men også at sikkerheden er i top, hver gang i skal løfte tungt!

Når man skal anhugge en byrde, er det vigtigt at der er styr på alle elementerne til løftet. Først og fremmest skal det sikres at kranen må løfte byrden, men det er mindst lige så vigtigt at elementerne i selve anhugningen er i orden, godkendt til løftet og monteret korrekt.

Til det formål fører vi et bredt udvalg af kæder og kroge i forskellige stålgrades. I valget af disse skal man overveje den maksimalt tilladte vægt og med højere grades kan man løfte tungere byrder, idet kæden har en lavere egenvægt pr. WLL.

Ud over kæder afkortet til præcis dine behov, samlet til det kædeslyng, der passer præcis til din opgave og monteret med præcis den krog, der passer til opgaven, så fører vi også et bredt udvalg af løftebeslag. Disse findes både i typer til fastskruning eller svejsning.

Husk selvfølgelig altid af følge arbejdstilsynets gældende anvisninger for anhugning. Er du i tvivl så ring endelig og så hjælper vi med en konkret vurdering af din opgave.

Så står du og mangler kæder, kædeslyng, kroge eller løftebeslag så ring til os på 73628800 eller skriv på info@danloeft.dk
Udbyder
Danløft A/S

Danløft A/S
Rugkobbel 262
6200 Aabenraa
Danmark

Maj-Brit Sievers Iversen
Telefon: +45 73628800

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141