23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

UVC-lys til desinfektion af luft, væsker og overflader

Udløber
1. november 2025

UVC-lys et effektivt og miljøvenligt desinfektionsmiddel til bakterier, vira og svampesporer. Vi leverer løsninger, som fungerer i luft, væsker og på overflader. Med en bred erfaring fra industri, farmaceutisk produktion og landbrug kan vi finde den optimale løsning til dig. 

Desinfektion af væsker

UVC virker mod alle former for bakterier, kim, vira og svampe i væsker. 

  • Vores anlæg monteres let i eksisterende rørsystemer
  • Vi har anlæg til drikkevand, spildevand, olier, juice osv. 
  • Anlæg har kapacitet fra 300 - 100.000 liter pr. time
  • De er godkendt til fødevarekontakt og kan bruges i alle miljøer

Når vi skal finde den rigtige løsning til dig, kigger vi på hvilken type mikroorganismer der skal neutraliseres og med hvilket flow. Vi har erfaring med behandling af juice, olier, vaskevand, farmaceutisk vand, emulsioner og genbrugsvaskesystemer. 

Behandling af luft med UVC

UVC er effektiv luftdesinfektion, som sikrer mod luftbåren virus, bakterier eller sporer. Brug vores UV-anlæg til sikring af sensitive områder i f.eks.:

Produktionslokaler, sluser, lagerhaller, opholdsrum, venteværelser, kontormiljøer, kantiner eller steder hvor mange mennesker mødes. 

UVC-anlæg er effektive i alle typer miljøer; koldt, varmt, fugtigt eller tørt. Det er vigtigt du får det rigtige type, da der findes forskellige typer til de forskellige miljøer.

Behandling af overflader

Når vi behandler overflader med UVC, vælger vi typisk mellem to metoder; behandling af område der er tomt for mennesker eller behandling 24/7 som indbygning i lukkede enheder. 

UVC-lyset virker ved direkte belysning og kan derfor sagtens bruges i produktionslinjer og andre afskærmede systemer, mens der er personale til stede. Det kan indbygges i tappe/pakke/kasse/sorteringslinjer og afskærmes, eller vi kan levere en komplet tunnel- eller sluseløsning til jeres specifikationer.

I adgangssluser til særlig sensitive produktionsområder, renrum eller laboratorier, bliver overfladedesinfektionen typisk udført når rummet har været i brug eller i faste tidsintervaller.

Overfladebehandling med UVC-anlæg bruges ofte til renrum, laboratorier, i pakkelinjer, på transportbånd, i hygiejnesluser, i kantiner, på toiletter og andre steder hvor mennesker mødes.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til UVC-lys eller læs mere om det på vores hjemmeside.

YouTube kan du se videoer af nogle af vores produkter

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544
P nummer: 1005045549

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.031