23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Metaldetektor til sand og grusgrave!

Udløber
31. december 2023

EGE`s metaldetektorsystem har stor rækkevide og kan med fordel benyttes i en igang værende produktion, til at lokalisere såvel små som store uønskede metal dele på eksempelvis et transportbånd i en sand eller grusgrav. Formålet med metaldetektoren er primært at opdage uønskede metaldele rettidig, og derved undgå unødvendige driftsstop, ødelæggelse af skærende eller sorterende værktøjer mm. Altsammen med focus på minimering af omkostninger, og dermed  medvirke til en korrekt og problemløs produktions afvikling. Systemet er enkelt opbygget, og består af en løs detektor spole, der typisk monteres tæt på det forbi kørende sand og grus.  De fundne metal genstande iblandt sand eller grus materialiet kan være mange slags, og spænder fra dåse. gamle beslag,mm. fra fortiden., afknækkede tænder fra arbejds køretøjer, tabt håndværktøj,  gammelt henkastet metal affald, mm. Den fysiske monteringen af spolen kan typisk være under eller over det aktuelle bevægende materiale, som ønskes overvåget for metal genstande, og vil typisk være i forbindelse med et kørende transportbånd. En tilhørende overvågnings elektronik enhed forbindes  med spolen, og placeringen er ukritisk, og kan monteres frit efter brugerens ønske. Følsomheden overfor metal er betinget af hvilken type elektronik enhed der vælges, men kan også bruger justeres og tilpasses til at detektere hhv. fra små metal emner, til store uønskede og ødelæggende metal genstande.

Typiske andre metal detektor indsats områder er:

*Teglværker, hvor afbrækkede skovle metaltænder fra ler gravemaskiner, samt andre uønskede metaldele, der kan ødelægge eller beskadige det efterfølgende ler sønderdelings værktøj.
*Sand og grusgrave, hvor metaldele i sorterings processen af sand og grus produkter er uønsket.
*Gibs recycling, hvor søm,skruer og beslag skal fra sorteres, inden gibsen genanvendes eller sendes på deponi.
*Brændbart træ, hvor søm,skruer og beslag skal fra sorteres, inden træet findeles til træflis, for efterfølgende bla. at blive anvendt til afbrænding på kraftvarme værker.
*Fiskeri sortering, hvor havbund metalaffald og muslinger separeres, efter optagning med net.
*Papir recycling, hvor affalds papir af forskellig art findeles til små papirflis, med det formål at blive afbrændt på kraftvarme værk. Findelings processen bliver desværre hurtig nedslidt eller kan gå i stykker ved en kontakt med en uønsket metaldel, hvorfor en detektering af metal er yderst vigtig.

*Vasketøj ”modtager” pult, hvor det beskidte offshore arbejdstøj, i indleverings proces tjekkes for uønskede og glemte metal genstande i lommerne, med det formål at beskytte de benyttede industri vaskemaskiner mod beskadigelse og driftsstop. 

Formålet med et metaldetektor anlæg, er som navnet siger, at finde uønskede metaldele, som i værste tilfælde kan forårsage omkostnings tunge skade på de efterfølgende skærende eller findelende processer, evt. være årsag til et driftsstop, og i worst case ødelægge den ønskede endelige produktion.

Kontakt 

EGE-Elektronik ApS
Lars Iversen
Mob: 20230071
E-mail: Lars.Iversen@Ege-Elektronik.com
www.ege-elektronik.dk
EGE-Elektronik ApS | Forstallé 79 | DK 6200 Aabenraa | Tel.: +45 70207271| Fax: +45 7020727

Klik også på nedenstående links for at få mere informationer vedr. metal detektor indsats:

*Metaldetektor til teglværker
*Metaldetektor til sand og grusgrave
*Metaldetektor til gibs plade recycling
*Metaldetektor til brændbart træ.
*Metaldetektor til fiskeri sortering
*Metaldetektor til papir recycling
*Metaldetektor til industri vasketøj

Søgeord: Metaldetektor, Metal detektor, Metalfinder, Metal finder.

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Kontaktperson

Lars Iversen
Teknisk salgsingeniør
+45 20230071 Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com

Send til en kollega

0.063