23948sdkhjf

CNC automatisk drejning og fræsning

Tilbydes
Udløber
27. september 2022

 Ringsted Maskinfabrik arbejder målrettet på at levere et bredt udvalg af CNC-bearbejde emner som underleverandør.

Med et stigende efterspørgsel på bearbejdning og montage, udvider Ringsted Maskinfabrik med ny CNC drejecenter med robotlader.
I starten februar kom førte investering i hus, 5-akset Matsuura 520 fræsecenter,. Nu er produktion udvidet med et Haas drejecenter med robotladerder der vil hjælpe os med at udvide kapaciteten betydlig. 

Der er tale om et Haas ST-25 drejecenter med robotportal, som har y-akse på. Vi forøger gennemløb i røret fra 70 til 86 mm. Vi har ikke med robot på i dag, men vi har med loader på. Vi har stigende efterspørgelse på lidt større emner samt serier. 

Vi hjælper også gerne med overfladebehandlingen, hvor vi i dag, er behjælpelig med at levere færdig behandlet emner efter modtaget specifikationer og krav.

Derudover kan vi også levere en bred vifte af manuelt bearbejdet emner som fjeder, beslag, bøjler samt pladebearbejdning.

Vi CNC-drejer og CNC-fræser i alle materialer.

Vi bearbejder drejekomponenter i størrelser fra få millimeter i diameter op til 300mm, med vores stangloader kan vi håndtere større serier.

Vi er med når der skal udvikles eller genskabes komponenter en producent ikke kan levere mere.

Området hvor vi står stærkest er drej og fræs i POM, antistatisk plast, messing, aluminium, aluminiumbronze, rustfrit stål samt titanium. Vi fremstiller fra mindre til store serier samt enkeltdele. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

 

Kontakt os og vi taler dansk, svensk, engelsk, tysk og hollandsk

Ringsted Maskinfabrik ApS

E-mail: 

sales@ringstedmaskinfabrik.dk


www.ringstedmaskinfabrik.dk

Tlf.  57 61 05 10

Balstrupvej 52 - DK4100 Ringsted
Udbyder
Ringsted Maskinfabrik APS

Ringsted Maskinfabrik APS
Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark

Ronni Jørgensen
Telefon: +45 57 61 05 10

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125