23948sdkhjf

Værdiskabende rådgivning om plastråvarer, farver og additiver

Tilbydes
Udløber
1. oktober 2029

Fortæl os om kravene til dit produkt – så finder vi den helt rigtige plastråvare, der resulterer i et plastprodukt med helt præcise egenskaber.

Plastteknisk viden er afgørende
En optimal plastråvare er fundamentet for et plastprodukt med stærke egenskaber og forudsætningen for en konkurrencedygtig produktionsøkonomi. At vælge den rette plasttype og masterbatch er derfor en vigtig, men også en kompleks beslutningsproces, fordi der er så mange faktorer, der spiller ind. Når man hertil lægger de miljømæssige valgkriterier, er kvalificeret plastteknisk rådgivning af afgørende betydning for dit produkts funktionalitet, dit brands omdømme og dit økonomiske udbytte. Det er vores fornemste opgave at optimere alle tre ting.

At vælge den helt rigtige plastråvare
Gennem en tæt dialog med dig tilegner vi os et indgående kendskab til succeskriteriet for dit plastprodukt. Således sikrer vi os, at alle relevante forhold bliver inddraget i processen, hvilket resulterer i en udførlig teknisk, økonomisk og miljømæssig kravspecifikation. Denne guideline sætter os endelig i stand til at vælge eller udvikle den mest optimale plasttype og masterbatch, der har det ideelle mix af plasttekniske egenskaber.

Vi rådgiver dig hele vejen
For at fremme procesudviklingen yderligere tilbyder Plastcom at medvirke ved produktionsopstart med valideret indkøring. Her rådgiver vi om optimering af de forskellige produktionsparametre, hvilket kan fremme udviklingsprocessen og dermed reducere time-to-market betydeligt.
Udbyder
Plastcom A/S

Plastcom A/S
Møllevej 9T
2990 Nivå
Danmark

Jakob Vesterbæk
Telefon: +45 23464210

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125