23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for projektledere (innovation)

Udløber
15. november 2023

Arbejder du med projektledelse indenfor produktudvikling , og søger du nye værktøjer til at få fremdrift i dine projekter? Få sparring, viden og inspiration i DI’s netværk for projektledere.

DI’s netværk for projektledere er for dig, der i en fremstillingsvirksomhed har ansvar for at lede projekter, der involverer fagspecialister, underleverandører eller produktionsplanlægning. I dette netværk kan du møde projektledere fra andre virksomheder, så du kan få sparring til dit arbejde og lære gennemprøvede og nye metoder at kende inden for projektledelse og -planlægning.


Se alle DI's kurser og uddannelser inde for ledelse og strategi


Vær på forkant med nye teknologier

I netværket er vi på forkant med nye teknologier, der kan få betydning for fremtidens produktionsformer. Vi sætter fokus på nye værktøjer inden for AI, VR, AR, IoT, 3D print og meget mere, så du hele tiden er opdateret på de teknologier, din virksomhed kan benytte sig af. 


Få et professionelt netværk på tværs af brancher

Netværket består af projektledere fra små såvel som store virksomheder inden for fremstillingsindustrien, så du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt netværk af fagprofessionelle i din region, der går på tværs af brancher. Dette kan være en stor styrke for samarbejde med andre virksomheder i fremtiden.


Det får du:

  • Udvikling af dine faglige kompetencer som projektleder
  • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
  • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine konkrete projekter
  • Viden om nye innovative tiltag , du kan bruge i din virksomhed
  • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer


Tilmeld dig DI's nyhedsbrev med kurser og uddannelser inden for ledelse


Sådan foregår det

Vi afholder 4 møder om året, der typisk starter kl. 12.00 og afsluttes med en middag. Mellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer. Vi afholder løbende  arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i. Netværket er regionalt opdelt, så du vil blive en del af det netværk, der er tættest på dig og din virksomhed.

Læs mere om netværket her: DI's netværk for projektledere

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

HML
Hanne Merete Lassen
haml@di.dk

Send til en kollega

0.063