23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Desinfektion af overflader med UV-lys

Udløber
1. november 2023

En stor smitterisiko er, når mange mennesker rører de samme ting flere gange. Derfor er desinfektion af overflader vigtigt - særligt i disse tider.

Har du brug for, at produkter, samlebånd eller måske bordet i mødelokalet er desinficeret, har vi en løsning. Desinfektion af overflader med UV-lys er en effektiv og miljøvenlig måde at sikre dig mod virus, bakterier og svampe, som ellers kunne flyttes fra en enhed til en anden, eller fra et menneske til et andet.

Vi befinder os i en pandemi, og der er lange udsigter til, at den slipper sit tag i kloden. Derfor er det vigtigt, at man kan passe på sine kunder, sine ansatte og sine samarbejdspartnere. Det gælder blandt andet ved desinfektion af de overflader, som mange mennesker er i berøring med.

Måske særligt i medicinal- og sundhedsindustrien er det vigtigt at desinficere overflader. På et laboratorium kan man stoppe mulig kontaminering ved grundig desinfektion, og det er oplagt at bruge UV-lys til formålet – eksempelvis desinficering af instrumenter og redskaber gennem vores CleanBox løsning.

 

Desinfektion af overflader i bl.a.: 

  • Sluser og indgangsrum
  • Kontorer, møderum og kantiner
  • Transportbånd og pakkelinjer
  • Renrum og laboratorier

Læs mere om vores produkter til desinfektion af overflader på vores hjemmeside

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.046