23948sdkhjf

VAM tilbyder nyopførelse, ombygning eller nedlæggelse af rensningsanlæg

Tilbydes
Udløber
21. december 2022

Vi har mere end 50 års erfaring indenfor kloakeringsområdet. Det gør os til en troværdig samarbejdspartner, når det gælder alle former for opgaver i forbindelse med rensningsanlæg.

 Fx ved etablering af:

  • Nyt rensningsanlæg
  • Udligningsbassin for spildevand
  • Regnvandsbassin
  • Pumpestationer
  • Nedlægning af rensningsanlæg
  • Udbygning af eksisterende rensningsanlæg
     

Bygning af rensningsanlæg kræver flytning af store jordmængder samt nedlægning af komplicerede rørføringer imellem de forskellige procestanke – begge dele er to af vores stærke sider.

 Din ideelle sparringspartner

Kun få af vore opgaver er planlagt med tegninger og projektbeskrivelser fra starten. Ved langt de fleste opgaver kommer vore kunder og efterspørger en seriøs, professionel og kompetent sparring. De ved hvad målet er, men ikke hvordan de kommer derhen. Det hjælper vi dem med. Og sammen finder vi en løsning på udfordringen – den bedste og den billigste.

 Hvorfor vælge VAM

Mange af vores medarbejdere har meget høj anciennitet. Det betyder, at de har stor erfaring med anlægsarbejdet. Vi har derfor folk, som ved, hvad de har med at gøre og som har et stort professionelt netværk til relevante samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at løse opgaven. Vores store praktiske erfaring kommer derved vore kunder til gode. Vi ved, at der ikke er nogen færdige løsninger på udfordringerne, men at vi til gengæld har set så meget og løst så mange opgaver, at vi altid finder løsningen til den enkelte.
Udbyder
VAM A/S

VAM A/S
Limevej 5
8963 Auning
Danmark

Telefon: +45 86492300

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125