23948sdkhjf

Spar CO2 ved kalkstabilisering og minimer samtidig omkostninger til deponi af våd lerjord

Pr. m3. DKK 80 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
3. marts 2023

Især i vinterhalvåret opgraves, læsses og flyttes store jordmængder fra byggepladser rundt omkring i Danmark til deponi, kun af den grund at materialet er opblødt af vejrliget, hvorfor ikke gøre et stort, dyrt problem, til en bæredygtig  ressource i stedet ?

Dansk Anlægsteknik ApS har viderudviklet på måden, hvorpå der kan udføres kalkstabilisering. 

Kalkstabilisering som jordforbedring er en velkendt og meget anerkendt metode indenfor anlægsbranchen, især indenfor større vejanlæg og domicil byggeri til større transportcentre med mere. Men metoden med at fræse kalk ned i underlaget er mest velegnet til større flader og pladser. 

Vi har udviklet et mobilt eldrevet blandeanlæg hvor vi har taget patent, som er velegnet til blanding  af opgravet jord, det kan fks. være ved kloakprojekter hvor vandindholdet i den opgravede jord er for højt til genindbygning og alternativet er udskiftning til sand, her er omkostningerne ca. halveret ved, på stedet at stabilisere den lerjord der opgraves,  Det kunne også være overskuds jord fra et projekt som blev stabiliseret og genindbygget på et andet projekt i stedet for sand. 

Eller ved et havnebyggeri hvor der opgraves materiale under vand, som normalt bortkøres, her kunne det istedet kalkstabiliseres og genindbygges med store besparelser.  

 Co2 besparelsen ved genanvendelse af materialer på stedet, som spare udskiftning af det opgravede materialer er ret markant, herudover spares der på opgravede råstoffer, fra de danske grusgrave som på sigt får sværere og sværere ved at etablere nye grave.    

Så vil du spare vådjordstillægget, deponiafgiften, vognmanden samt miljøet for unødvendig CO2 ?

Tag fat i Dansk Anlægsteknik ApS og lad os tage en snak, om hvad vi kan hjælpe din byggeplads med. 
Udbyder
Dansk Anlægsteknik ApS

Dansk Anlægsteknik ApS
Ådalsvænget 4
5882 Vejstrup
Danmark

Carsten Johansen
Telefon: +45 40 63 02 06

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.128