23948sdkhjf

Serviceafdeling i Odder

Tilbydes
Udløber
26. januar 2023

Som følge af generationsskifte overtog Bytømreren Service A/S ​Bent Nielsens tømrerfirma i Odder i oktober 2017. Bytømreren udvider hermed sin virksomhed med nye markedsandele og træder således ind på et nyt og spændende marked.

Med over 30 år på markedet har Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma løst mange forskellige opgaver for såvel private- som for erhvervs- og industrikunder. Herunder har de erfaring med alt lige fra mindre servicesager til større entrepriseprojekter.​​

Tømrer og byggefirmaet i Odder er således et solidt firma med mange års erfaring indenfor byggebranchen, hvilket Bytømreren nu kan spejle sig i. Fremadrettet vil både Bent Nielsens  samt Bytømrerens logo derfor pryde bygningen på Ballevej 5 i Odder.

Bent Nielsen  fortsætter som hidtidig med de samme samarbejdspartnere samt team til at løse de indkomne opgaver, mens Bent Nielsen fortsat vil stå for den daglige drift i Odder.

Hos Bytømreren ser vi frem til nye og spændende udfordringer i samarbejde med stifter af tømrerfirmaet i Odder, Bent Nielsen.​

Kontakt Odderafdelingen:
Bytømreren Service A/S
​Ballevej 5
8300 Odder
Byggeleder, Bent Nielsen
Mail: ​bni@bytomreren.dk
Tlf.: 40 54 15 99
Cvr: 37 33 16 78​
Udbyder
Bytømreren A/S

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark

Mathilde Gladov
Telefon: +45 26863532

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14