23948sdkhjf

Trådkurve og trådnet

Tilbydes
Udløber
29. februar 2024

FK Trådindustri producerer alle typer trådnet og trådkurve. Lige fra kurven under barnevognen, der bærer bleer og småindkøb til det armeringsnet, der bærer betonbygninger. Også garderobeskabe, køkkener, møbler og butiksinventar nyder godt af trådkurvene fra FK.

Vi har skarpt fokus på at levere en ensartet og høj svejsekvalitet. Vores højteknologiske svejseceller benytter den nyeste mellem- frekvens svejseteknologi og kan blandt andet svejse tredimen- sionelle emner af høj kvalitet. Vores dygtige medarbejdere har lang og bred erfaring med alle typer net i de fleste materialer.

Vi producerer både simple net og komplette kurve i den færdigheds- grad, der passer ind i dit videre forløb – lige fra rå net på paller med henblik på videre forarbejdning til en malet og færdigpakket kurv. Vi bukker løsningen, så den passer til dig.

TRÅD:
BUKKERADIUS:
REJFNING:
MATERIALER:
Ø 3-16 mm
Radius 3 og opefter
Ø 5-16 mm
Vi lagerfører blanktrukket, rustfri, syrefast og galvaniseret tråd, og vi arbejder gerne med andre materialer efter forespørgsel.

”Vi betragter FK Trådindustri som en samarbejdspartner frem for en leverandør. De giver os en yderst kompetent sparring, og hvis de kan se, at noget kan gøres smartere eller billigere, melder de tilbage til os, så både produkt og pris optimeres. Vi møder stor fleksibilitet og velvilje til at tilpasse processerne, så de matcher vores produktion. FK holder, hvad de lover, og alle medarbejdere er utroligt hjælpsomme. FK Trådindustri er en god jysk virksomhed, man altid kan stole på.”
– Henrik Birk Jespersen, direktør, Odder Barnevognsfabrik

Læs mere om trådkurve og trådnet her.
Udbyder
FK Trådindustri ApS

FK Trådindustri ApS
Industrikrogen 7
7200 Grindsted
Danmark

Henrik Buch
Telefon: +45 75348466
Fax: +45 75348495

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157