23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

360° UVC-tunneler til desinfektion

Udløber
17. november 2025

Få løst dit desinfektionsbehov med en UVC-tunnel. Den skræddersyes til præcist dit behov. Den tilpasses til hvilke produkter der skal behandles, til hastigheden og til desinfektionsbehovet.

Tunnelen leveres som flytbar og fleksibel, eller til indbygning i det system som der allerede håndterer emnerne.

Få skræddersyet desinfektion med UVC-tunnelen, hvor vi kan sikre 360° automatisk desinfektion af dine produkter som råvarer, pakkematerialer, kasser, dåser osv. 

  • Kontaktfri desinfektion
  • Kemifri desinfektion
  • Autonom desinfektion
  • Ingen karenstid
  • Ingen restprodukter

Sammen med Nikodan har vi udviklet en serie på 3 typer tunneler. Du kan se en gennemgang af dem på YouTube. Videoen ses til højre. På YouTube ligger der flere videoer af vores produkter. 

Nikodan har mange års erfaring med at producere højkvalitetsprocesudstyr til mange forskellige former for producenter inden for food-, nonfood- og medicinalindustrierne. Læs mere om deres særlige kompetencer på deres hjemmeside. 

 

Hvilken model skal man vælge?

Ved dimensionering af en desinfektionsløsning skal man beslutte hvilken virus eller bakterie man vil af med. Måske er det Corona, MRSA, Salmonella eller noget helt andet. Når vi kender bakterierne, virus eller svampetype, kan vi sammen vurdere om det vil give mening at lægge sig på en 90 - 99 - 99,9 eller 99,99% løsning.  

Vi har sammen med Nikodan konstrueret 3 modeller, som dækker rigtig mange behov hos mange forskellige virksomheder. De tilpasses alle til den præcise opgave. De leveres til transportindustri, fødevareproduktioner og farmaceutiskproduktion.  Se de forskellige modeller på vores hjemmeside. 

Læs mere om UVC-lys på vores hjemmeside og kontakt os gerne hvis du har nogle spørgsmål. 

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544
P nummer: 1005045549

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.047