23948sdkhjf

CNC-drejning, CNC- fræsning og CNC-bearbejdning

Tilbydes
Udløber
14. marts 2029

Søger du CNC- bearbejdede emner omkring Aars eller København?
Så er du kommet til det rigtige sted. Hos PP Maskinteknik har vi løbende investeret i moderne produktionsteknologi inden for blandt andet CNC-drejning, CNC-fræsning, CNC-langdrejning og CNC-bearbejdning.

Derved har vi i dag et set-up af effektive og fleksible maskiner, som i kombination med de mange års erfaring vi besidder, giver en moderne maskinfabrik med en dynamisk og fleksibel produktion, hvor vi med kort varsel og høj præcision kan levere de bearbejdede emner og ydelser, du som kunde måtte ønske. Vi tilbyder CNC-drejning, CNC-fræsning, CNC-langdrejning og CNC-bearbejdning for kunder i Aalborg, Viborg og resten af Jylland, samt til København.

CNC-bearbejdning af store og små serier
Vi er først og fremmest stærke, når det gælder CNC-bearbejdning med produktion af maskindele og emner efter dine tegninger, og det såvel store som små serier (1 – 10.000). Men vi går også gerne ind som sparringspartner og leverandør, når det gælder produktudvikling med hjælp til at finde den optimale produktionsform, materialevalg samt fremstilling af 0-serier. Vi leverer maskinbearbejdning / spåntagende bearbejdning af emner i metal og plast.

Via Termisk sprøjtning kan vi reparere og optimere sliddele, meget effektiv til reparation af aksler, øge slidstyrken og/eller korrosionsbeskyttelse af emner, læs eventuelt mere her, termisk sprøjtning.​ Vort set-up er også velegnet til at træde til, såfremt der er driftsstop og behov for en hurtig og kvalificeret service i forbindelse med fremstilling eller tilpasning af dele til reparationsopgaver.

CNC-langdrejning
Vi udfører også CNC-langdrejning, til produktion af små komplekse præcisionsdele, samt lange emner med små diametre. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om, hvilke emner vi kan bearbejde.

 
Udbyder
PP Maskinteknik ApS

PP Maskinteknik ApS
Lyngsøvej 5
9600 Aars
Danmark

Bo Pedersen
Telefon: +45 25219986

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125