23948sdkhjf

Tagrenovering på ejendomme

Tilbydes
Udløber
28. marts 2023

Vi har stor erfaring inden for tagrenovering og tager gerne imod en udfordring.

Et tag er ikke altid bare et tag. Konstruktioner kan være mangfoldige, og især på større bygninger, hvor stilen enten er af ældre dato, eller har udfordret de arkitektoniske rammer. Her kan det være avanceret at foretage en tagrenovering.

Vi er vant til at arbejde på usædvenlige konstruktioner og har stor og bred erfaring inden for tagrenovering - og vi tager gerne en udfordring op.

Renovering af tag på ældre ejendomme
I ældre bygninger skal man ofte træde varsomt når man renoverer og udskifter dele. Tagrenovering kan ofte være af svær karakter, da både arkitekturen og værdien af bevaringen er noget andet end hvad man ser på almindelige nybyggerier.

Vi besidder det rigtige materiel og de nødvendige evner for, at kunne udføre tagrenovering på bevaringsværdige bygninger. Desuden har vi mulighed for at tænke i alternative, nænsomme metoder, som for eksempel varmebehandling af hussvamp, hvis der skulle være sket skader på konstruktionerne.

Tag renovering af dit tag alvorligt – det gør vi
Uanset om din tagrenovering drejer sig om efterisolering, nye kviste, indsættelse af ovenlysvinduer eller der måske skal en større tagudskiftning til, så har vi evnerne og udstyret til det hos Mogens V. Zeltner A/S.

Vi udfører arbejdet med sans for kvalitet og detalje, og vi arbejder med alle tagmaterialer og -belægning.

Læs mere her: https://www.mvz.dk/tagrenovering
Udbyder
Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark

Tomas Zeltner
Telefon: +45 44950744

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14