23948sdkhjf

Byggepladsservice

Tilbydes
Udløber
28. marts 2023

Professionel byggepladsservice på Sjælland.

Alle former for byggepladsservice

Vi udfører alle former for byggepladsservice, lige fra udlejning af en enkelt skurvogn til etablering af byggepladser med mandskabsvogne, materiel- og lagercontainere, byggeleder- og mødepavilloner, hegn med mere.

Etablering og drift af byggepladsen er en meget vigtig del af både store og små byggeprojekter. Derfor er det også vigtigt, at den byggepladsservice du modtager er opdateret på regler og udstyr.

Byggepladsen skal være planlagt og indrettet rigtigt, så arbejdet kan foregå sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Der skal være gode adgangsforhold samt god plads og orden.

 Vi overholder alle lovpligtige krav
Under vores byggepladsservice sørger vi for, at arbejdspladsen lever op til alle lovpligtige krav. De ansatte skal have adgang til toilet, spiseplads og håndvask. Der skal opstilles skurvogne til medarbejderne, hvis der skal arbejdes mere end 3 dage, og i vinterhalvåret skal der bl.a. være snerydningsmateriel på pladsen.

Desuden skal ansatte beskyttes mod dårligt vejr med f.eks. læskærme på råhuse og stilladser.

Udstyr til at give dig en professionel byggepladsservice
Vi har investeret i det nyeste udstyr til byggepladsen, så vi er fuldt udrustet til alle typer opgaver. Vi kan også håndtere specielle etableringer ved hjælp af bl.a. trucks og kraner.

Vi sørger for at indhente tilladelser, spærre af, stille op, slutte til – kort sagt, det hele.

Byggeplads som fagentreprise
Vi har etableret og drevet mange byggepladser som fagentreprise. Etablering og drift af byggepladsen har stor betydning for, om opgaven løses til tiden og inden for budgettet. Det er derfor en god idé, at tage os med som ansvarlig for byggepladsen.

Læs mere her: https://www.mvz.dk/byggepladsservice

 
Udbyder
Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark

Tomas Zeltner
Telefon: +45 44950744

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.146