23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Pladebukning med avanceret teknologi

Udløber
11. maj 2024

Hos Nørgaard Teknik tilbyder vi bukning af jeres pladeemner, hvor vi udfører bukning i bl.a. jern, rustfri stål og aluminium. Vi har med mange års erfaring i stålindustrien opbygget viden og erfaringer for optimering af processer, hvilket også gør sig gældende ved vores bukkeprocesser.

Bukkeprocessen er optimeret med de nyeste teknologier indenfor pladebukning, hvor vi anvender software for optimering og visualisering af bukkeprocessen på vores kantpressere.

 

Detaljeret og avanceret pladebukning

Mange maskinkonstruktioner har bukket pladedele som en del af deres konstruktion og opbygning, og med nutidens tegneprogrammer, så tillades det ofte at konstruktioner kan få nogle kompliceret udformninger. Vi kan ved Nørgaard Teknik anvende software til at lave udfoldningen af jeres pladeemner, og dermed opnå den mest korrekte udfoldning ift. det færdige emnes dimensioner. Ved at anvende software kan vi samtidigt holde “down”-tiden nede, da det er muligt at offline programmer bukkeprocessen til vores kantpresser.

Fordelen ved at vi udarbejder udfoldningen er, at udfoldningen af pladeemner sker via. materialets egenskaber og er ligeledes afhængig af hvilke værktøjer som anvendes til den efterfølgende bukkeproces. Her har vi ved Nørgaard Teknik de nyeste teknologier tilgængelig samt mere end 20 års erfaring i bukning. Foruden bukning tilbyder vi ligeledes at afgrate jeres pladeemner og andre emner i vores fladder, vibrations- og tromleafgrater.

Simulering af pladebuk samt udfoldning af pladeemner i avanceret software
Fleksibilitet i fokus
Vi har ved Nørgaard Teknik øget fokus på at være fleksible og omstillingsparate, så vores kunder oplever hurtig ekspedering af ordre til levering af emner. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud.

Hvorfor vælge NT Bukning:

  • Vi har altid fokus på kundens behov
  • Vi har fagligt kompetente ansatte
  • Vi er specialiserede i individuelle løsninger, der løses i fællesskab
  • Vi er yderst omstillingsparate og fleksible
  • Vi ligger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde
Nørgaard Teknik A/S
Nørgaardsvej 5
8963 Auning
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19372731
P nummer: 1000616730

Kontaktperson

NA
Nicki Andersen
Produktionsteknolog
+45 87869089 na@nt-as.dk

Send til en kollega

0.063