23948sdkhjf

Kompetence - Kan certificering være agilt?

I alt DKK 750 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
30. juni 2023

 Udfordringen

Mange agile teams ved ikke, at resultater fra certificering kan udnyttes tidligt i udviklingsforløbet. Det er en kæmpe hjælp og giver ekstra udbytte af de omkostninger man alligevel forventer.

Reglerne er jo klare nok. Man skal som minimum CE mærke sine produkter. Det er gjort mange gange. Men det ender ofte med at blive dyrt, frustrerende, og kræve mange timers papirarbejde og langsommelige dialoger med testhuset. I mindre virksomheder er der behov for et billigt, nemt og pålideligt certificeringsforløb. Større virksomheder har brug for at teste hurtigt og sammenligneligt i udviklingsforløbet.

 

Løsningen og fordelene

Når man nu alligevel har omkostningerne, så gælder det om at få nytte af resultaterne hurtigst muligt. Cosesy har bragt mange produkter igennem CE RED, FCC, RCM etc. og opnået en rutine, der sikrer et optimalt certificeringsforløb, så egne og kunders produkter kommer sikkert og gnidningsfrit fra start til slut med et begrænset tidsforbrug og budget. Cosesy har et strategisk samarbejde med en af verdens ledende certificerings huse, stationeret lokale folk ved laboratoriet og har ingeniører i Danmark til at klare de tekniske spørgsmål. Med tiden er samarbejdet blevet så optimalt og billigt, at Cosesy selv benytter det akkrediterede laboratorium i udviklingsforløbene til “pre-compliance testing” og perfekt-kalibrerede målinger, specielt til RF produkter. For få tusinde kroner kan Cosesy skaffe nye objektive testrapporter og delta-tests, både hurtigere og bedre, i sammenligning med et udviklingsteam, som selv skal finde mandskab og lave opstillinger.Hvis man hælder til agil udvikling, som stor eller lille virksomhed, så bør man gå hele vejen og tænke certificering ind i den iterative proces. Det giver læring tidligt i forløbet, lavere omkostninger, mindre ventetid og bedre produkter.
Udbyder
Cosesy A/S

Cosesy A/S
Viengevej 100
8240 Risskov
Danmark

Jenny Renqin Zhang
Telefon: +45 60559168

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125