23948sdkhjf

Renovering af inventar

Tilbydes
Udløber
20. marts 2019

Fra gammelt til nyt = besparelse
Fungerer dit gamle inventar og passer stilen stadig efter mange år, så er det måske kun slitagen og farven der gør at det ikke er anvendeligt... og dog... vi kan hjælpe med at ”pifte” det gamle op, så det står som nyt og du sparer rigtig mange penge på inventarkontoen...SCANLAK tilbyder dig den billige løsning...

Pulverlakering
Vi er specialister i pulverlakering og kan forvandle dit gamle inventar, så det står som nyt... Pulverlakering kan udføres på alle metaloverflader, f. eks reoler, vægophæng, stoleben ol.
Farvepaletten er stor og indeholder et utal af farver.
Pulverlakering giver emnet en helt ny og suveræn slidstærk overflade.

Totalløsning
Pulverlakering er kun beregnet til metal... dog kan vi tilbyde dig en totalløsning, hvis dit inventar, stole eller lignende består af f.eks. metal og træ... Vi sørger for den videre bearbejdning af ”ikke metaldele” hos vores dygtige samarbejdspartner.

Vi tilbyder ligeledes slutmontering af de behandlede emner... du skal bare aflevere dit gamle inventar hos os, så styrer vi hele processen frem til, det står ”nyt” og klart, lige til at anvende.

Tilbud
Kontakt os, og få en snak om jeres inventar og ønsker, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud og laver en tidsplan der passer ind i jeres tempo.
Udbyder
Scanlak Balling A/S
Ørnevej 10
Balling
7860 Spøttrup
Danmark

Telefon: +45 97564655
Fax: +45 97564755


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.199