23948sdkhjf

Print Sharp 250

Tilbydes
Udløber
15. november 2023

Print Sharp 250

er en medium-volumen maskine til Powder Bed Fusion applikationer, udviklet til industriel fremstilling af komplekse komponenter.

Den er velegnet til både additive fremstillingsvirksomheder og prototypeformål og tilbyder høj fleksibilitet med hensyn til håndtering af dele og driftsydelse.

Den konkurrencedygtige pris på hele systemet betyder, at du kan investere i Additive Manufacturing teknologi hurtigt og med lille risiko, og intelligent opnå en af ​​de mest innovative produktionsteknologier, der findes på markedet.

Takket være dens modulære konfiguration med let aftagelige komponenter, kan en fuld materialeændring finde sted på mindre end 2 timer.

Maskinen leveres med en “handskeboks”-type adgangsdør til arbejdskammeret, hvorigennem det er muligt at flytte pulveret inde i kammeret, mens døren holdes lukket under drift.

Maskinen er desuden udstyret med en fatning til brug af en integreret støvsuger direkte inde i bygningskammeret.

Dette gør det muligt for operatøren at betjene maskinen sikkert uden at komme i kontakt med pulveret.

Print Sharp 250 inkluderer intelligent kontrolsoftware designet til at gøre betjeningen nem og effektiv med en intuitiv grænseflade, der gør opsætning og betjening af maskinen enkel og problemfri.

Brugeren kan justere parametre, ændre trykforhold, ændre byggeplatform, materiale eller pulveropsamler. Intuitive driftsprocedurer og enkle vedligeholdelsesoperationer øger maskinens udnyttelsesgrad og ydeevne, hvilket hjælper dig med at få mest muligt ud af din investering.

For mere information, tryk 

HER

Sandstrøm & Petersen ApS
Udbyder
Sandstrøm & Petersen ApS

Sandstrøm & Petersen ApS
Ringsbjergvej 19
4682 Tureby
Danmark

Lasse Steen Petersen
Telefon: +45 21606446

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.111