23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Tag ansvar for jeres brugte emballage og bidrag til en bæredygtig fremtid

Udløber
6. februar 2026

Lad ikke jeres brugte emballage stå hen blot fordi I har pladsen, få stål -og plasttønder samt IBC/palletanke afhentet af ScanDrums, vi sørger for emballagen indgår i en cirkulær proces og bidrager til en bæredygtig fremtid. Book en afhentning, meget simpelt på ScanDrums appen, tlf. eller mail.

ScanDrums klarer alle led i processen internt og med fuld kontrol over alle led, undgår vi at være afhængige af fordyrende og forstyrrende mellemled. Alle processer håndteres af erfarne ScanDrums folk, lige fra afhentning af emballagen i ScanDrums lastbil, vask/renovation, plombering og kvalitetstjek af ScanDrums folk på lokationen i Søndersø. Vi har hands-on hele vejen igennem og gør hvad vi er bedst til.

Kort om ScanDrums Bæredygtige løsninger:

*Standard vaskeservice: vi køber det brugte emballage, vi afhenter, renoverer og/eller vasker emballagen således emballagen er klar til gensalg, som en bæredygtig emballage.

*Skræddersyet vaskeløsning 1: vi afhenter, renoverer og/eller vasker emballagen, I modtager et læs renoveret emballage retur.

*Skræddersyet vaskeservice 2: vi afhenter, mærker emballagen af – emballagen køres direkte til vask og/eller renovering og I får præcis den samme emballage retur, blot i renoveret tilstand og klar til brug igen.

Jo mere I genbruger metal og plastisk tønder samt palletanke, desto mere får I ud af det og desto mere hjælper I vores planet. ScanDrums var den første i DK til at tilbyde renovation af stål -og plasttønder og er den eneste udbyder i DK med fuldautomatisk vaskeanlæg med integreret tørring, trykprøvning og plombering af palletanke/IBC.

Hvem er ScanDrums:

ScanDrums er moderne virksomhed der har fokus på at fremme en grøn cirkulær forretningsmodel og skabe langvarige relationer bygget på integritet og bæredygtighed til gavn for alle. Med salg og fokus på renoveret emballage til gavn for bundlinjen og miljøet igennem 45 år, har ScanDrums opbygget en unik viden og et bredt netværk indenfor bæredygtige emballage løsninger.

Så, tag et omkostningseffektivt og miljøbegrundet valg og gå en grøn fremtid i møde med ScanDrums.

ScanDrums A/S
Snavevej 12
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14838783
P nummer: 1000814768

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062