23948sdkhjf

Har i haft klamme overraskelser i produktionen?

Tilbydes
Udløber
28. februar 2024

Klamme overraskelser kan være at finde i produktioner på grund af bakterier, vira og svampe. De klamme overraskelser kan forårsage at en virksomhed er nødt til at tilbagetrække fødevarer, containere eller produkter. Det koster, og går både udover virksomheden, kunden og miljøet. Derfor vil vi gerne undgå netop dette. Hos NATDIS er vi eksperter i at skabe UVC-løsninger der slår bakterier, vira og svampe ihjel, og sikre at produktioner kan minimere deres spild og tilbagetrækninger.

Vi fik en case fra en kunde, som havde brug for en UVC-løsning til at desinficere nogle produkters overflader, sådan at de ikke skabte et problem i produktionen. UV-tunnelen skulle passe ind i det eksisterende produktionssetup, som var temmelig presset, og derfor skulle løsningen tilpasses den begrænsede plads. UV-tunnelen skulle ligeledes nemt kunne flyttes i forbindelse med rengøring mm. Den skulle kunne skilles ad i 3 dele på maximalt 2 minutter, da det ikke måtte være tidskrævende. Tunnelen skulle være fleksibel, da kapaciteten og højden af produkterne kunne variere. Båndhastigheden igennem UV-tunnelen skulle være på 4 meter/minuttet, og der skulle være mulighed for justering. Systemet i UV-tunnelen skulle være fremtidssikres, så den kunne tilpasses til eventuelle krav i fremtiden. UV-tunnelen skulle levere en UVC-dosis nok til at sikre en D99 af patogen. Overfladerne på produkterne skulle desinficeres på 360° og UV-tunnelen skulle være brugervenlig samt have en god serviceadgang.

Vi fik stillet opgaven, og begyndte hurtigt at skabe et billede af hvordan UV-tunnelen skulle designes for, at kunden fik det optimale udbytte af den. Vi designede en UV-tunnel som var let af adskille, og bruge. UV-tunnelen skulle stå i et urent område, og transportere produkterne ind i et renrum. Derfor blev UV-tunnelen skabt med et tildækket udkørselsbånd. UV-tunnelen blev designet til det præcise behov. Vi sikrede at kunden fik en løsning der opfyldte de krav som de havde.

Hos NATDIS lytter vi til jer og jeres behov. Vi sikrer den mest optimale løsning til den præcise opgave. Har i fundet klamme overraskelser i jeres produktioner, ønsker i færre tilbagetrækninger eller ønsker i at sikre et rent produkt eller emne, så læs mere på vores hjemmeside https://natdis.dk/ eller kontakt os på +45 22 680 680
Udbyder
NATDIS

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark

Pernille Snitkjær
Telefon: +45 21223488


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188