23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Vi bidrager til en bæredygtig fremtid, gør du?

Udløber
16. maj 2024

Bæredygtige produktioner og løsninger er vejen mod en mere bæredygtig verden. Hos NATDIS har vi taget stilling til FN’s verdensmål.  En bæredygtig fremtid kræver at vi alle bidrager. Vi skal tage ansvar for vores handlinger og forsøge at gøre vores produkter, løsninger og ideer mere bæredygtige og miljøvenlige. At arbejde bæredygtigt kan være svært for både små og store virksomheder, men kunder og organisationer er begyndt at efterspørge netop det bæredygtige element. For at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, kan man tage stilling til FN’s verdensmål, og undersøge hvordan ens virksomhed kan bidrage. Hos NATDIS har vi taget stilling til verdensmålene, og undersøgt hvor vi kan forbedre vores UVC-løsninger og produkter.

Vi ønsker ikke alene at bidrage til FN’s verdensmål, men ligeledes give din virksomhed eller produktion en mulighed for at blive mere bæredygtige. NATDIS bidrager gennem samarbejder og deres implementerede løsninger til 7 af FN’s verdensmål. Gennem vores UVC-løsninger forsøger vi, at bidrage til bæredygtige fødevareproduktioner ved at forlænge holdbarheden, og mindske tilbagetrækningen af produkter på grund af bakterier, svampe og vira; Verdensmål 2.3, 2.4. Ved at forlænge holdbarheden og mindske tilbagetrækningen, bidrager NATDIS med at halvere madspildet inden 2030. Ved brugen af UVC-lys øger vi genvendeligheden af diverse opbevaringsmaterialer, som derefter kan genanvendes i f.eks. Transport af fødevare mm.; verdensmål 12.1, 12.3, 12.5.

Ligeledes har vi stor erfaring med vandbårne sygdomme, og kan eliminere dem gennem brugen af UVC-lys. Ved at bruge UVC-løsninger til behandling af vand, kan vi øge vandanvendelsen i produktioner, øge den universelle adgang til vand, ved at kunne bruge regnvand og andre kilder til drikke og desinfektion; verdensmål 3.3, 6.1, 6.3, 6.4, 6.a.

Gennem NATDIS’ fokus på innovation og teknologi bidrager vi til bæredygtig energi, verdensmål 7.3. Vi ønsker at mindske energispildet, og kun bruge den energi der er nødvendig. Det gøres gennem en ny teknologi, hvor man præcist kan styre UVC-lampernes effekt i forhold behovet. Ligeledes bidrager NATDIS med viden, produkter og løsninger til udviklingslande gennem samarbejder; verdensmål 17.7.

Vi bidrager gennem vores UVC-løsninger. Vi stræber efter at blive bedre, og for en mere bæredygtig fremtid. UVC-løsningen er en bæredygtig biosecurity løsning. Hvis din virksomhed ønsker at bibeholde et højt desinfektionsniveau, og være med i front i at være mere bæredygtige, så giv os et kald. Hvis I ønsker at læse mere om, hvordan vi bidrager eller vores produkter, så besøg https://natdis.dk/. I er velkomne til at kontakte os for en mulig løsning til jeres behov på: +45 22 680 680

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.048