23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Prounit Frames - Din Partner i Procesudstyr

Udløber
31. marts 2024

Prounit Frames er din pålidelige partner i fremstilling af procesudstyr til fødevare- og mejeriindustrien samt til biogasindustrien. Vi tilbyder en komplet service fra Design og Engineering, Fremstilling på eget værksted, installation hos kunden samt service. Vores team har årelange erfaringer og ekspertise inden for produktion af procesudstyr, og vores fleksibilitet gør os i stand til at løse alle udfordringer og opgaver.

Vi er stolte af vores egen produktportefølje, som er fremstillet med høj kvalitet og sikkerhed i tankerne. Alle vores produkter er certificeret i trykdirektiverne PED EN 13445:2018/EU og I ASME B31.1 niveau 9, så du kan være sikker på, at de er fremstillet efter de højeste standarder.

Vi forstår vigtigheden af at levere procesudstyr til tiden, og vores team sørger altid for, at produkterne leveres rettidigt og til aftalt kvalitet. Vi tilbyder også dokumentation og support i alle faser af projekterne, så du kan være sikker på, at alt er i orden.

Besøg vores hjemmeside på www.prounit.dk for at se vores produktportefølje og lære mere om vores kompetencer og ekspertise. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov for procesudstyr, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt.

Prounit Frames ApS
Messingvej 7
8940 Randers
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40522603
P nummer: 1025807797

Kontaktperson

Michael Kristensen
Adm. Direktør
+45 22350900 contact@prounit.dk

Send til en kollega

0.078