23948sdkhjf

Elektronik-produktion

Tilbydes
Udløber
13. februar 2021

Vi producerer i Danmark og Polen

SMD og THT (leaded):
Vores medarbejdere, som arbejder ud fra vores workmanship-standard, sikrer høj kvalitet i SMD og THT (leaded) elektronikmontage og apparatmontage.

Ved hjælp af vores moderne produktionsapparater, pick and place, vaporphase ovn og bølgeloddeovn, kan vi effektivt og kvalitetsmæssigt producere printkort med små komponenter (0402) til de største BGA-kredse og QFN-pakninger. Vi håndterer over- og undersidet monteret print med og uden limning af komponenter.

Med vores avancerede røntgenapparat kan vi gennemse og kontrollere lodninger skjult under en IC f.eks. BGA. Med vores rework station kan vi udskifte defekte komponenter sikkert og hurtigt, uden at skulle kassere et ellers funktionelt printkort.

Test:
Vi tester alt slags elektronisk udstyr. Vi udvikler og konstruerer elektroniske teststande både til interne tests og direkte til kunden.
Mekanik og elektronik:
Også mere "tunge" elektriske og mekaniske slutsamlinger udføres, som f.eks. regulatorskabe for landingslys i lufthavne, store strømforsyninger til Det Norske Forsvar informationstavler til Arriva.

Rensning af printkort:
Hvor kvalitetsnormer eller kunden ønsker at få deres monterede printkort vasket, udfører vi det i en speciel vaskemaskine, hvor vandets ledningsevne løbende kontrolleres.

Lakering/indstøbning/limning:
Vi har stor erfaring med lakering og indstøbning af printkort til anvendelse i særligt krævende miljøer. F.eks. i EX-zoner.

Se vores hjemmeside
Udbyder
CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Danmark

Jakob B. Svendsen
Telefon: +45 44485286
Fax: +45 44485784

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.126